Kwaliteitsregister Kennis & Kunde

Kwaliteitsregister Kennis & Kunde

Bedrijven uit Zutphen in de restauratiebranche waren uitgenodigd voor een informatiemiddag op 16 november over de kwaliteitsregeling Kennis & Kunde. De kwaliteitsregeling Kennis & Kunde is ontwikkeld door onder andere de Monumentenwacht Gelderland en de provincie Gelderland om de kwaliteit in de uitvoering van restauratiewerkzaamheden te bevorderen. Als aannemer en specialist in de restauratie kunt u zich hiervoor kwalificeren. Daarmee kunt u laten zien dat u uw vak verstaat en kwaliteit levert. U kunt zich zo onderscheiden van collega’s met minder kennis en kunde van monumenten.

Heeft u aangetoond dat u aan de uiteenlopende kwaliteitseisen voldoet en serieus werk maakt van het opleiden van vaklieden, dan kunt u worden opgenomen in dit register. Opdrachtgevers kunnen hieruit één of meer bedrijven selecteren en overheden kunnen toetsen of bedrijven in het register zijn opgenomen. Voor informatie over de regeling: http://www.monumentenwacht-gld.nl/kwaliteit/kwaliteitsregeling-kennis-kunde

De presentatie van de informatiemiddag kunt u hier downloaden: Presentatie kwaliteitsregeling Kennis & Kunde op 16 november 2017.

In 2018 zal nogmaals een kennismakingsmiddag worden gehouden. Houd de agenda in de gaten.